Terug naar Machineselectie

(Back to Machine Selection)

U hebt de instelling geselecteerd voor de Silhouette CAMEO® 2

Volg de onderstaande stappen op om uw machine te registreren, download de software en krijg toegang tot meer informatie en content voor uw Silhouette CAMEO® 2.

Een account aanmaken

Uw Silhouette account zal automatisch aangemaakt worden als u zich hieronder registreert. Heeft u al een account? Log dan eerst in voor u registreert.

Silhouette Design Store Voorkeuren

Hier vindt u het serienummer

U vindt het serienummer van de machine achterop het apparaat aan de rechterkant.

Overzicht

De apparaten van Silhouette hebben één jaar garantie*. De garantie op de apparatuur dekt specifiek problemen met betrekking tot de Silhouette-machine, het netsnoer en de adapter en/of de USB-kabel. Als Silhouette America tijdens het verlenen van hulp bij een gemeld probleem vaststelt dat een van deze componenten van het apparaat defect zijn geraakt binnen het eerste jaar dat u de Silhouette bezit (vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum en vanaf het moment dat de machine is geregistreerd), dan kan Silhouette America een van deze of alle componenten laten vervangen. Problemen met de apparatuur komen zelden voor. Over het algemeen hebben problemen met de Silhouette te maken met de software of met een onjuist gebruik. Neem contact op met de  klantenservice van Silhouette als u verder nog vragen hebt met betrekking tot het oplossen van het probleem en om de bron van het probleem te bevestigen.

* Deze garantie geldt alleen voor klanten in de VS en Canada. Voor garantie-informatie voor machines die in landen buiten de VS en Canada zijn gekocht, moet u contact opnemen met de oorspronkelijke verkooplocatie van aankoop.

Garantie-informatie

Deze garantie geldt alleen voor klanten in de VS en Canada. Voor garantie-informatie voor tools die in landen buiten de VS en Canada zijn gekocht, moet u contact opnemen met de oorspronkelijke verkooplocatie van aankoop.

BEPERKTE GARANTIE

Silhouette America, Inc. biedt een beperkte garantie van één jaar op haar elektronische snij-apparaat, waaronder de software. Als zich tijdens het eerste jaar na aankoop een defect voordoet in de snijder, dan zal Silhouette America de snijder gratis voor u repareren of vervangen (naar eigen keuze), met uitzondering van de verzendkosten van het defecte product naar ons. Silhouette America garandeert dat het elektronische snij-apparaat, indien gebruikt volgens de instructies van de fabrikant, substantieel zal werken volgens de bijgevoegde documentatie voor het beoogde gebruik tijdens de garantieperiode. Silhouette America garandeert niet dat het snij-apparaat zonder onderbrekingen of storingen zal werken of dat de software geheel vrij is van fouten. Silhouette America garandeert geen door de consument te vervangen onderdelen, zoals messen en snijmatjes.

WIE GEEFT DEZE GARANTIE

De garantie wordt gegeven door Silhouette America, Inc., 600 North 2000 West, Lindon Tech Center, Building 2, Lindon, UT 84042.

WAT WORDT ER GEDEKT

Deze garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke koper van het product. Deze garantie is alleen bedoeld voor natuurlijke personen en geldt niet voor een onderneming, besloten vennootschap of commerciële onderneming.

AANKOOPBON

U dient uw oorspronkelijke aankoopbon te bewaren om garantie te kunnen krijgen. Silhouette America kan u vragen om een kopie van uw bon op te sturen op het moment dat u gebruik maakt van de garantieservice.

WAT WORDT ER GEDEKT

Deze garantie dekt alleen productiefouten. Het omvat onderdelen en arbeid en de kosten van verzending van het gerepareerde (of vervangen) product van Silhouette America aan u.

VERVANGING VAN SNIJ-ONDERDELEN

Indien Silhouette America ervoor kiest om een defect snij-apparaat, of enig onderdeel hiervan, te vervangen, dan wordt het oorspronkelijke artikel bezit van Silhouette America. Silhouette America kan naar eigen keuze het gehele snij-apparaat vervangen of een defect onderdeel hiervan. Een vervangend onderdeel hoeft niet nieuw te zijn, maar zal goed functioneren.

WAAR EN HOE U GARANTIE VERKRIJGT

Klanten in de VS en Canada kunnen op het volgende adres garantie verkrijgen van Silhouette America. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om contact op te nemen met Silhouette America om een retourautorisatienummer te verkrijgen en om vervolgens het defecte product voor eigen kosten bij ons te bezorgen of aan ons te verzenden, samen met een kopie van uw aankoopbon waarop de datum van aankoop en een omschrijving van het geclaimde defect is te zien, vóór afloop van de garantieperiode.

Silhouette America kan in plaats van een aankoopbon onder geschikte omstandigheden ook een schriftelijke bevestiging van aankoop accepteren. Silhouette America accepteert geen ongevraagde retourzendingen die niet vergezeld zijn van een retourautorisatienummer. Voor meer informatie over deze garantie kunt u contact met ons opnemen via de post, e-mail of online:

Silhouette America • 600 North 2000 West • Lindon Tech Center, Building 2 • Lindon, UT 84042

Klantenservice: support@silhouetteamerica.com

Neem contact met ons op: www.silhouetteamerica.com/contact

ONTHEFFINGEN EN UITZONDERINGEN

Deze garantie geldt niet voor schade of defecten die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, een ongeluk, aanpassingen, onjuist onderhoud of enige andere oorzaak na aankoop van het product. De garantie geldt niet voor verbruiksartikelen, zoals messen of snijmatjes. Bij gebruik van het Silhouette CAMEO® elektronische snij-apparaat met een ander snij-apparaat, of een deel daarvan, vervalt deze garantie. Bij commercieel gebruik van het elektronische snij-apparaat vervalt deze garantie eveneens.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR DE WET, VERVANGT DEZE GARANTIE ALLE ANDERE GARANTIES DIE HIERIN NIET UITDRUKKELIJK WORDEN BESCHREVEN EN SLUIT DEZE UIT, EXPLICIET OF IMPLICIET, WAARONDER, MAAR NIET BEPERKT TOT, ALLE GARANTIES VOOR VERKOOPBAARHEID OF VOOR GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL.

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

DE ENIGE VERHAALMOGELIJKHEDEN DIE ONDER DEZE GARANTIE ZIJN TOEGESTAAN, ZIJN REPARATIE, VERVANGING, OF, INDIEN REPARATIE OF VERVANGING VANUIT COMMERCIEEL OOGPUNT NIET HAALBAAR IS OF NIET TIJDIG KAN WORDEN UITGEVOERD, RESTITUTIE VAN DE AANKOOPPRIJS. IN GEEN GEVAL ZAL DE AANSPRAKELIJKHEID VAN SILHOUETTE AMERICA IN VERBAND MET EEN PRODUCT GROTER ZIJN DAN DE AANKOOPPRIJS VAN HET PRODUCT.

UW GEBRUIK VAN PRODUCTEN VAN SILHOUETTE AMERICA IS GEHEEL VOOR EIGEN RISICO. SILHOUETTE AMERICA IS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR GEVOLGSCHADE, INDIRECTE, SPECIALE OF INCIDENTELE SCHADE ALS GEVOLG VAN OF IN VERBAND MET HET GEBRUIK VAN EEN PRODUCT VAN SILHOUETTE AMERICA. (SOMMIGE STATEN STAAN GEEN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID TOE IN GEVAL VAN INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE. DE BOVENSTAANDE BEPERKING VAN AANSPRAKLIJKHEID IS DUS MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING.)

ANDERE JURIDISCHE RECHTEN

Deze garantie geeft u specifieke juridische rechten en u hebt mogelijk ook andere rechten, die van staat tot staat kunnen verschillen.

 1. Controleer meegeleverde artikelen
  De Silhouette CAMEO® 2 wordt met de artikelen geleverd die op de volgende lijst staan. Controleer of alle artikelen zijn geleverd, voordat u begint.
  Silhouette CAMEO® 2
  netsnoer
  USB-kabel
  snijmatje
  mes
  afkortmes
  Als u artikelen mist uit de hieronder vermelde lijst, neem dan contact op met support@silhouetteamerica.com
 2. Verwijder piepschuim en tape
  Verwijder alle tape en piepschuim van de machine op de aangegeven plaatsen, voordat u de machine gebruikt.
 3. Verbind de Silhouette CAMEO® 2
  Verbind de Silhouette CAMEO® 2 met het stroomnet en sluit het netsnoer vervolgens aan op het stopcontact.

  Sluit de USB kabel nog NIET aan op uw computer.
 4. Het instellen van de Silhouette CAMEO® 2
  Til het deksel van de Silhouette CAMEO® op en schakel het apparaat in door op de powerknop aan de rechterkant van de machine te drukken.
  U zult op het scherm van de machine door de instelling van de CAMEO worden geleid om de taal van uw voorkeur en andere instellingen te kiezen.
 1. Download de Silhouette Studio® software
  Klik hieronder op uw type computer om te beginnen met het downloaden van de software: LET OP: Als u al Silhouette Studio® software hebt geïnstalleerd van een eerdere Silhouette-machine, dan raden we u aan om hier de software bij te werken naar de nieuwste versie.
 2. Installeer de Silhouette Studio® software
  Zodra de download gereed is, kiest u ervoor om de software uit te voeren (RUN) en kiest u de standaard installatie-opties die worden geboden.

  U kunt de software starten nadat de installatie voltooid is. U kunt de software op elk gewenst moment starten vanaf het icoontje dat op het bureaublad is geplaatst:
 1. Open uw bibliotheek in de software
  Ga naar het bibliotheekgedeelte in de software (u vindt deze in de rechterbovenhoek van de software):

 2. Log in op uw Silhouette-account in de bibliotheek
  Log als u hierom gevraagd wordt in op uw Silhouette-account om uw bibliotheek in te stellen.

  LET OP: Hoewel u verbonden moet zijn met het internet voor de eerste installatie, heeft u offline toegang tot alle content in de Silhouette Cloud Library en kunt u deze ook offline gebruiken. De Cloud zal uw gebruik van de bibliotheek gewoon tussen alle apparaten synchroniseren, voor wat betreft content en de instelling van de structuur van de bibliotheek.
 3. Koppel de Silhouette CAMEO® 2 aan uw computer
  Verbind de Silhouette met uw computer met de meegeleverde USB-kabel, zoals hieronder getoond:

  Zodra de Silhouette CAMEO® 2 ingeschakeld is en via de USB-kabel verbonden is met uw computer, zullen de gratis 100 afbeeldingen automatisch worden geladen in uw bibliotheek.

  LET OP: Als de speciale gratis content voor de Silhouette CAMEO® 2 niet verschijnt, schakel dan de Silhouette uit en ontkoppel de USB-kabel. Laat uw Silhouette Studio® bibliotheek geopend. U kunt vervolgens de USB-kabel weer verbinden met uw computer en Silhouette CAMEO® 2 machine, en dan de Silhouette CAMEO® 2 weer inschakelen. De software moet worden gevraagd om de snijmachine te herkennen en om de gratis inhoud van uw bibliotheek te laden.
 1. Ga naar de Silhouette Design Store in Silhouette Studio®
  Ga naar het Winkelgedeelte in Silhouette Studio® (u vindt deze in de rechterbovenhoek van de software):

 2. Log in op uw Silhouette-account in de Silhouette Design Store
  Klik op de "Inloggen" link in de rechterbovenhoek van de Winkel:

 3. Meld u aan voor uw GRATIS 1-maand abonnement
  Klik op de "Abonneren & Opslaan" link die u bovenaan de Winkel vindt:

  Onder het "Kies uw abonnement" gedeelte klikt u op "doorgaan":

  Onder het "Betaling & Facturering Info" gedeelte voert u uw actiecode in en klikt u op "toepassen":

  BELANGRIJK: Uw unieke actiecode wordt u op een kaart geleverd, die u ontvangt met uw CAMEO.

  Zodra u het aanmeldproces hebt voltooid, wordt u aangemeld voor een GRATIS 1-Maand Basis abonnement. Dit geeft u een $ 25 downloadkrediet voor alle inhoud van de Silhouette Design Store. Het abonnement is 30 dagen geldig. U mag alle gedownloade content houden, ook na beëindiging van het abonnement.

  Zodra dit actie-abonnement eindigt, kunt u ervoor kiezen om u aan te melden voor een nieuw abonnement of kunt u content blijven downloaden op een betalen-per-stuk-basis.
 1. Begin te werken met uw Silhouette CAMEO® 2
  U bent nu ingesteld en klaar voor het gebruik van uw Silhouette CAMEO® 2!

  Er zijn een aantal extra referenties die u moet kennen over het gebruik van uw Silhouette machine. U zou het volgende willen bekijken:

  • Begin uw Silhouette CAMEO® 2 te gebruiken: Deze handige gids leidt u door een aantal functies van de machine en de software en leert u hoe u het meeste uit uw Silhouette machine haalt. Klik hier om nu uw exemplaar te krijgen.
  • Silhouette pagina’s met hulpmiddelen: Van Pinterest met geweldige projecten, een YouTube kanaal met videocontent, tot onze eigen Blog die elke week nieuwe content aanbiedt: wij hebben genoeg inspiratiebronnen en handleidingen voor u om het meeste uit uw Silhouette machine te halen.
 2. Verkrijg de Silhouette CAMEO® 2 Gebruikshandleiding
  Download de volgende handleiding voor meer algemene informatie over het gebruik van uw Silhouette CAMEO® 2:

  Silhouette CAMEO® 2 Gebruikshandleiding
 3. Verkrijg de Silhouette Studio® Handleiding
  Download de volgende handleiding voor meer algemene informatie over het gebruik van uw Silhouette Studio®:

  Silhouette Studio® Manual