Vissza a gép kiválasztásához

(Back to Machine Selection)

Ön a következő telepíteni kívánt gépet választotta ki: Silhouette Mint™

Kérjük, gépe regisztrálásához kövesse az alábbi lépéseket, töltse le a szoftvert és így hozzáférhet további információkhoz és tartalmakhoz a következő gépet illetően: Silhouette Mint™.

Új fiók létrehozása

Már rendelkezik felhasználói fiókkal? Kérjük, regisztáció előtt  a.

Silhouette Design Store beállítások​

Hol található meg a sorozatszám

A gép sorozatszáma a gép hátoldalán, jobb oldalon található meg.

Áttekintés

A Silhouette-hardverhez egy egyéves korlátozott garancia társul*. A hardvergarancia különösen a Silhouette-gép, a tápkábel és adapter és/vagy USB kábel meghibásodására terjed ki. Amennyiben a bejelentett problémával kapcsolatban a Silhouette America a garanciaeljárás lefolytatása alatt úgy találja, hogy valamely hardvertartozék hibás és a Silhouette-termék a megvásárlástól számított egy éven belül van (az eredeti vásárlás dátumától és a gép regisztrációjától számítva), a Silhouette America kicserélheti az egyik vagy az összes tartozékot. A hardverproblémák nagyon ritkák. A Silhouette meghibásodások általában a szoftverhez vagy a nem megfelelő működéshez köthetőek. A probléma forrásának megerősítéséhez, valamint amennyiben továbbra sem sikerül elhárítania a problémát, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a  Silhouette ügyfélszolgálatával .

* Jelen garancia kizárólag az Egyesült Államokban és a Kanadában élő ügyfelekre vonatkozik. Az Egyesült Amerikai Államok és a Kanada területén kívül vásárolt gépek garanciainformációjáért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiskereskedővel, akinél a terméket vásárolta.

Garanciarészletek

Jelen garancia kizárólag az Egyesült Államokban és a Kanadában élő ügyfelekre vonatkozik. Az Egyesült Amerikai Államok és a Kanada területén kívül vásárolt gépek garanciainformációjáért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiskereskedővel, akinél a terméket vásárolta.

KORLÁTOZOTT GARANCIA

A Silhouette America, Inc. egy egyéves, korlátozott garanciát biztosít az elektromos vágóeszközeihez, beleértve a szoftvereket is. Amennyiben a vágóeszköz az egy éves időszak alatt bármikor meghibásodik, a Silhouette America a vágóeszközt (saját belátása szerint) díjmentesen megjavíttatja vagy kicseréli. A vásárlónak kizárólag a hibás termék visszaküldésének költségét kell állnia. A Silhouette America garantálja, hogy a garancia időtartama alatt az elektromos vágóeszközei a gyártói utasítások betartásával, az eszközök rendeltetésszerű használatával a hozzájuk tartozó dokumentációk szerint fognak teljesíteni. A Silhouette America nem garantálja, hogy vágóeszközei megszakítás vagy hiba nélkül fognak működni, valamint azt, hogy a szoftverek teljesen hibamentesek. A Silhouette America garanciája nem terjed ki a cserélhető tartozékokra, így a pengékre és a vágóeszközökre sem.

KI ÁLLÍTJA KI A GARANCIÁT

A garanciát a Silhouette America, Inc., 600 North 2000 West, Lindon Tech Center, Building 2, Lindon, UT 84042 állítja ki.

KIRE TERJED KI A GARANCIA

Jelen garanciát kizárólag a termék eredeti vásárlója érvényesíttetheti. Jelen garanciát kizárólag természetes személyek vehetik igénybe, vállalatokra, korlátolt felelősségű vállalatokra vagy vállalati személyekre nem terjeszthető ki.

NYUGTA A VÁSÁRLÁSRÓL

Annak érdekében, hogy igénybe vehesse a garanciális szolgáltatásokat általában meg kell őriznie a vásárlás eredeti nyugtáját. A Silhouette America a garanciális szolgáltatás igénybevételekor kérheti Önt arra, hogy másolatot nyújtson be a nyugtáról.

MIRE TERJED KI

Jelen garancia kizárólag gyártói hibákra terjed ki. Ez vonatkozik a Silhouette America által az Ön számára kiküldött termékek esetében a megjavított (vagy kicserélt) alkatrészekre, a termékeken dolgozó munkaerő és a termék szállítási költségeire.

A VÁGÓESZKÖZ ALKATRÉSZEINEK CSERÉJE

Amennyiben a Silhouette America úgy dönt, hogy kicserél egy hibás vágóeszközt, vagy annak bármilyen alkatrészét, az eredeti termék a Silhouette America tulajdonába kerül. A Silhouette America saját belátása szerint kicserélheti az egész vágóeszközt vagy annak bármely alkatrészét. A kicserélt alkatrész nem biztos, hogy új állapotban lesz, de jól fog működni.

HOL ÉS HOGYAN LEHET IGÉNYBE VENNI A GARANCIASZOLGÁLTATÁST

Az Egyesült Államokban és a Kanadában tartózkodó ügyfelek a Silhouette America garanciaszolgáltatását a következő címen vehetik igénybe. Az Ön felelőssége, hogy még a garancia lejárta előtt felvegye a kapcsolatot a Silhouette Americával és beszerezzen egy engedélyszámot, valamint saját költségén elküldje számunkra a hibás terméket, amelyhez mellékeli a vásárlás dátumát tartalmazó nyugta másolatát és egy leírást a termék hibájáról.

A Silhouette America bizonyos esetekben a vásárlásról kiállított nyugta helyett egy írásos megerősítést is elfogadhat a vásárlásról. A Silhouette America nem fogad el engedélyszám nélküli, kéretlen visszaküldéseket. Ezzel a jótállással kapcsolatban további információkért lépjen velünk kapcsolatba levélben, emailen vagy online:

Silhouette America • 600 North 2000 West • Lindon Tech Center, Building 2 • Lindon, UT 84042

Ügyfélszolgálat: support@silhouetteamerica.com

Lépjen velünk kapcsolatba: www.silhouetteamerica.com/contact

MENTESSÉGEK ÉS KIZÁRÁSOK

Jelen garancia nem terjed ki a vásárlást követő nem megfelelő használatból, balesetből, nem megfelelő karbantartásból vagy egyéb más okból bekövetkező meghibásodásokra. Jelen garancia nem terjed ki az elhasználódó alkatrészekre, így a pengékre és vágóalátétekre. A Silhouette CAMEO® elektromos vágóeszköz bármilyen egyéb vágórendszerrel vagy annak tartozékával való használata érvényteleníti a garanciát. Az elektromos vágóeszköz kereskedelmi használata érvényteleníti a garanciát.

JELEN GARANCIA A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN HELYETTESÍTI ÉS KIZÁRJA AZ ÖSSZES EGYÉB OLYAN GARANCIÁT, AMELY ITT NEM KERÜLT MEGHATÁROZÁSRA, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR HALLGATÓLAGOS MÓDON, BELEÉRTVE, DE NEM KORLÁTOZÓDVA BÁRMELY KERESKEDELMI GARANCIÁRA, VALAMINT AZ ADOTT RENDELTETÉSI CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA.

FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

A JELEN GARANCIA KERETEIN BELÜL KÍNÁLT JOGORVOSLAT JAVÍTÁSRA, ILLETVE CSERÉRE VAGY HA A JAVÍTÁS VAGY A CSERE KERESKEDELMILEG NEM KIVITELEZHETŐ, ILLETVE NEM LEHET IDŐBEN TELJESÍTENI, A TERMÉK ÁRÁNAK VISSZAFIZETÉSÉRE SZÓL. A SILHOUETTE AMERICA SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐS OLYAN TERMÉKEKÉRT, AMELYEK MEGHALADJÁK A TERMÉK VÉTELÁRÁT.

SILHOUETTE AMERICA TERMÉKÉT ÖN KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLJA. A SILHOUETTE AMERICA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ A SILHOUETTE AMERICA TERMÉKEK HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ VAGY AHHOZ KÖTHETŐ KÖVETKEZMÉNYES, KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES VAGY JÁRULÉKOS KÁROKÉRT. (NÉHÁNY ÁLLAM NEM FOGADJA EL A JÁRULÉKOS VAGY A KÖVETKEZMÉNYES KÁROK KIZÁRÁST VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ÍGY A FENTI KORLÁTOZÁSOK, ILLETVE KIZÁRÁSOK LEHETSÉGES, HOGY ÖNRE NEM VONATKOZNAK.)

EGYÉB TÖRVÉNYES JOGOK

Jelen garancia bizonyos törvényes jogokat ad Önnek és lehetséges, hogy Ön egyéb jogokkal is rendelkezik, amelyek az egyes államokban eltérőek lehetnek.

 1. Ellenőrizze a tartozékokat
  Ehhez a géphez: Silhouette Mint™ a következő listában megtalálható tartozékok járnak. Kezdés előtt ellenőrizze le, hogy az összes tartozék rendelkezésre áll-e.
  Silhouette Mint™
  tápkábel
  USB kábel
  bélyegző szett
  tinta
  Amennyiben az alábbi listában felsorolt tartozékok közül hiányzik valamelyik, kérjük, írjon a support@silhouetteamerica.com e-mail-címre
 2. Csatlakoztassa a következőt: Silhouette Mint™
  Csatlakoztassa a következőt: Silhouette Mint™ a tápegységhez, ezután pedig dugja be a tápkábelt a konnektorba.

  Még NE csatlakoztassa az USB-t a számítógépéhez.
 1. Töltse le a(z) Mint Studio® szoftvert
  A szoftver letöltésének elindításához kattintson számítógépének típusára alább: MEGJEGYZÉS: amennyiben a(z) Mint Studio® szoftver az előző Silhouette-gépére már telepítésre került, azt ajánljuk frissítse a szoftvert az itt megtalálható legújabb verzióra.
 2. Telepítse a(z) Mint Studio® szoftvert
  A letöltést követően FUTTASSA a szoftver telepítőjét és válassza ki az alapértelmezett telepítést a megadott lehetőségek közül.

  Ha a telepítés kész, elindíthatja a szoftvert. A szoftvert bármikor elindíthatja az asztalon létrehozott ikon segítségével:
 1. Nyissa meg a könyvtárat a szoftverben
  Menjen a szoftver könyvtár részlegébe (a szoftver jobb felső sarkában):

 2. Jelentkezzen be a könyvtárban Silhouette-fiókjába
  Ha szükséges, könyvtárának telepítéséhez jelentkezzen be Silhouette-fiókjába.

  MEGJEGYZÉS: az elsődleges telepítés során nincs szüksége internetkapcsolatra, a Silhouette Cloud könyvtár minden tartalma hozzáférhető és használható offline. A tartalom és a könyvtárstruktúra telepítése érdekében a Cloud egyszerűen összeszinkronizálja a könyvtárát az Ön összes eszközével.
 3. A következő: Silhouette Mint™ csatlakoztatása a számítógéphez
  Csatlakoztassa Silhouette-gépét számítógépéhez a dobozban megtalálható USB kábel segítségével az alább látható módon:

  Amennyiben a(z) Silhouette Mint™ be van kapcsolva és csatlakoztatásra került az USB kábel segítségével a számítógéphez, az ingyenes 50 képek automatikusan betöltésre kerülnek a könyvtárba.

  MEGJEGYZÉS: amennyiben a(z) Silhouette Mint™ gép számára készített különleges, ingyenes tartalom nem jelenik meg, kérjük, kapcsolja ki Silhouette-gépet és húzza ki az USB kábelt. Hagyja megnyitva a Mint Studio® könyvtárat. Ezután dugja vissza az USB kábelt a számítógépbe és a(z) Silhouette Mint™ gépbe, majd kapcsolja be újból a(z) Silhouette Mint™ gépet. Ezután a szoftvernek észlelnie kell a vágógépet és be kell töltenie az ingyenes könyvtár tartalmát.
 1. Látogasson el a Silhouette Design Store-ba a Mint Studio®-ban
  Menjen a Store részlegbe a Mint Studio®-ban (a szoftver jobb felső sarkában):

 2. Jelentkezzen be Silhouette-fiókjába a Silhouette Design Store-ban
  Kattintson a „Bejelentkezés” linkre a Store jobb felső sarkában:

 3. Regisztráljon az 1 hónapos INGYENES feliratkozásért
  Kattintson a Store tetején megtalálható „Feliratkozás és mentés” linkre:

  A „Feliratkozás kiválasztása” lehetőség alatt kattintson a „Tovább” gombra:

  Adja meg promóciós kódját a „Fizetéssel és számlázással kapcsolatos információk” részben és kattintson az „Alkalmaz” gombra:

  FONTOS: az egyedi promóciós kódot azon a kártyán találja, amelyet a Minthez kapott.

  Ha elvégezte a regisztrációt, Öné az 1 hónapos INGYENES Basic feliratkozás. Ezzel kap 25 $-t, hogy bármilyen tartalmat letölthessen a Silhouette Design Store-ból. A feliratkozás 30 napig érvényes. Az összes letöltött tartalmat megtarthatja, a feliratkozás lejárta után is.

  Jelen promóció lejárta után, dönthet úgy, hogy regisztrál egy újabb feliratkozásra vagy továbbra is a letöltött tartalmak után fizet.
 1. Kezdje el használni a következőt: Silhouette Mint™
  Telepítette és most már használhatja a következőt: Silhouette Mint™!

  Számtalan további anyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtanulja használni Silhouette-gépét. Lehet, hogy meg szeretné nézni a következőt:

  • Kezdje el használni a következőt: Silhouette Mint™: ez a praktikus útmutató számos gépet és szoftverfunkciót mutat be Önnek, valamint megtanítja, hogyan hozza ki a legtöbbet Silhouette-gépéből. Kattintson ide, hogy Öné lehessen egy példány most.
  • Silhouette forrásoldalak: a Pinteresttől kezdve, ahol lenyűgöző projekteket találhat, a videotartalmakkal ellátott Youtube-csatornán keresztül, a hetente új tartalmakat biztosító blogunkig, számos inspirációs forrással, valamint oktatóvideóval látjuk el Önt, hogy a legjobbat hozhassa ki Silhouette-gépéből.
 2. A(z) Silhouette Mint™ felhasználói útmutatójának beszerzése
  A(z) Silhouette Mint™ gép használatával kapcsolatos további információkért, kérjük, töltse le az alábbi útmutatót:

  Silhouette Mint™ Felhasználói útmutató
 3. A(z) Mint Studio® felhasználói útmutatójának beszerzése
  A(z) Mint Studio® szoftverrel kapcsolatos további információkért, kérjük, töltse le az alábbi használati útmutatót:

  Mint Studio® Manual