Vissza a gép kiválasztásához

(Back to Machine Selection)

Ön a következő telepíteni kívánt gépet választotta ki: Silhouette CAMEO® 3

Kérjük, gépe regisztrálásához kövesse az alábbi lépéseket, töltse le a szoftvert és így hozzáférhet további információkhoz és tartalmakhoz a következő gépet illetően: Silhouette CAMEO® 3.

Új fiók létrehozása

Már rendelkezik felhasználói fiókkal? Kérjük, regisztáció előtt  a.

Silhouette Design Store beállítások​

Hol található meg a sorozatszám

A gép sorozatszáma a gép hátoldalán, jobb oldalon található meg.

Áttekintés

A Silhouette-hardverhez egy egyéves korlátozott garancia társul*. A hardvergarancia különösen a Silhouette-gép, a tápkábel és adapter és/vagy USB kábel meghibásodására terjed ki. Amennyiben a bejelentett problémával kapcsolatban a Silhouette America a garanciaeljárás lefolytatása alatt úgy találja, hogy valamely hardvertartozék hibás és a Silhouette-termék a megvásárlástól számított egy éven belül van (az eredeti vásárlás dátumától és a gép regisztrációjától számítva), a Silhouette America kicserélheti az egyik vagy az összes tartozékot. A hardverproblémák nagyon ritkák. A Silhouette meghibásodások általában a szoftverhez vagy a nem megfelelő működéshez köthetőek. A probléma forrásának megerősítéséhez, valamint amennyiben továbbra sem sikerül elhárítania a problémát, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a  Silhouette ügyfélszolgálatával .

* Jelen garancia kizárólag az Egyesült Államokban és a Kanadában élő ügyfelekre vonatkozik. Az Egyesült Amerikai Államok és a Kanada területén kívül vásárolt gépek garanciainformációjáért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiskereskedővel, akinél a terméket vásárolta.

Garanciarészletek

Jelen garancia kizárólag az Egyesült Államokban és a Kanadában élő ügyfelekre vonatkozik. Az Egyesült Amerikai Államok és a Kanada területén kívül vásárolt gépek garanciainformációjáért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiskereskedővel, akinél a terméket vásárolta.

KORLÁTOZOTT GARANCIA

A Silhouette America, Inc. egy egyéves, korlátozott garanciát biztosít az elektromos vágóeszközeihez, beleértve a szoftvereket is. Amennyiben a vágóeszköz az egy éves időszak alatt bármikor meghibásodik, a Silhouette America a vágóeszközt (saját belátása szerint) díjmentesen megjavíttatja vagy kicseréli. A vásárlónak kizárólag a hibás termék visszaküldésének költségét kell állnia. A Silhouette America garantálja, hogy a garancia időtartama alatt az elektromos vágóeszközei a gyártói utasítások betartásával, az eszközök rendeltetésszerű használatával a hozzájuk tartozó dokumentációk szerint fognak teljesíteni. A Silhouette America nem garantálja, hogy vágóeszközei megszakítás vagy hiba nélkül fognak működni, valamint azt, hogy a szoftverek teljesen hibamentesek. A Silhouette America garanciája nem terjed ki a cserélhető tartozékokra, így a pengékre és a vágóeszközökre sem.

KI ÁLLÍTJA KI A GARANCIÁT

A garanciát a Silhouette America, Inc., 600 North 2000 West, Lindon Tech Center, Building 2, Lindon, UT 84042 állítja ki.

KIRE TERJED KI A GARANCIA

Jelen garanciát kizárólag a termék eredeti vásárlója érvényesíttetheti. Jelen garanciát kizárólag természetes személyek vehetik igénybe, vállalatokra, korlátolt felelősségű vállalatokra vagy vállalati személyekre nem terjeszthető ki.

NYUGTA A VÁSÁRLÁSRÓL

Annak érdekében, hogy igénybe vehesse a garanciális szolgáltatásokat általában meg kell őriznie a vásárlás eredeti nyugtáját. A Silhouette America a garanciális szolgáltatás igénybevételekor kérheti Önt arra, hogy másolatot nyújtson be a nyugtáról.

MIRE TERJED KI

Jelen garancia kizárólag gyártói hibákra terjed ki. Ez vonatkozik a Silhouette America által az Ön számára kiküldött termékek esetében a megjavított (vagy kicserélt) alkatrészekre, a termékeken dolgozó munkaerő és a termék szállítási költségeire.

A VÁGÓESZKÖZ ALKATRÉSZEINEK CSERÉJE

Amennyiben a Silhouette America úgy dönt, hogy kicserél egy hibás vágóeszközt, vagy annak bármilyen alkatrészét, az eredeti termék a Silhouette America tulajdonába kerül. A Silhouette America saját belátása szerint kicserélheti az egész vágóeszközt vagy annak bármely alkatrészét. A kicserélt alkatrész nem biztos, hogy új állapotban lesz, de jól fog működni.

HOL ÉS HOGYAN LEHET IGÉNYBE VENNI A GARANCIASZOLGÁLTATÁST

Az Egyesült Államokban és a Kanadában tartózkodó ügyfelek a Silhouette America garanciaszolgáltatását a következő címen vehetik igénybe. Az Ön felelőssége, hogy még a garancia lejárta előtt felvegye a kapcsolatot a Silhouette Americával és beszerezzen egy engedélyszámot, valamint saját költségén elküldje számunkra a hibás terméket, amelyhez mellékeli a vásárlás dátumát tartalmazó nyugta másolatát és egy leírást a termék hibájáról.

A Silhouette America bizonyos esetekben a vásárlásról kiállított nyugta helyett egy írásos megerősítést is elfogadhat a vásárlásról. A Silhouette America nem fogad el engedélyszám nélküli, kéretlen visszaküldéseket. Ezzel a jótállással kapcsolatban további információkért lépjen velünk kapcsolatba levélben, emailen vagy online:

Silhouette America • 600 North 2000 West • Lindon Tech Center, Building 2 • Lindon, UT 84042

Ügyfélszolgálat: support@silhouetteamerica.com

Lépjen velünk kapcsolatba: www.silhouetteamerica.com/contact

MENTESSÉGEK ÉS KIZÁRÁSOK

Jelen garancia nem terjed ki a vásárlást követő nem megfelelő használatból, balesetből, nem megfelelő karbantartásból vagy egyéb más okból bekövetkező meghibásodásokra. Jelen garancia nem terjed ki az elhasználódó alkatrészekre, így a pengékre és vágóalátétekre. A Silhouette CAMEO® elektromos vágóeszköz bármilyen egyéb vágórendszerrel vagy annak tartozékával való használata érvényteleníti a garanciát. Az elektromos vágóeszköz kereskedelmi használata érvényteleníti a garanciát.

JELEN GARANCIA A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN HELYETTESÍTI ÉS KIZÁRJA AZ ÖSSZES EGYÉB OLYAN GARANCIÁT, AMELY ITT NEM KERÜLT MEGHATÁROZÁSRA, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR HALLGATÓLAGOS MÓDON, BELEÉRTVE, DE NEM KORLÁTOZÓDVA BÁRMELY KERESKEDELMI GARANCIÁRA, VALAMINT AZ ADOTT RENDELTETÉSI CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA.

FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

A JELEN GARANCIA KERETEIN BELÜL KÍNÁLT JOGORVOSLAT JAVÍTÁSRA, ILLETVE CSERÉRE VAGY HA A JAVÍTÁS VAGY A CSERE KERESKEDELMILEG NEM KIVITELEZHETŐ, ILLETVE NEM LEHET IDŐBEN TELJESÍTENI, A TERMÉK ÁRÁNAK VISSZAFIZETÉSÉRE SZÓL. A SILHOUETTE AMERICA SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐS OLYAN TERMÉKEKÉRT, AMELYEK MEGHALADJÁK A TERMÉK VÉTELÁRÁT.

SILHOUETTE AMERICA TERMÉKÉT ÖN KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLJA. A SILHOUETTE AMERICA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ A SILHOUETTE AMERICA TERMÉKEK HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ VAGY AHHOZ KÖTHETŐ KÖVETKEZMÉNYES, KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES VAGY JÁRULÉKOS KÁROKÉRT. (NÉHÁNY ÁLLAM NEM FOGADJA EL A JÁRULÉKOS VAGY A KÖVETKEZMÉNYES KÁROK KIZÁRÁST VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ÍGY A FENTI KORLÁTOZÁSOK, ILLETVE KIZÁRÁSOK LEHETSÉGES, HOGY ÖNRE NEM VONATKOZNAK.)

EGYÉB TÖRVÉNYES JOGOK

Jelen garancia bizonyos törvényes jogokat ad Önnek és lehetséges, hogy Ön egyéb jogokkal is rendelkezik, amelyek az egyes államokban eltérőek lehetnek.

 1. Ellenőrizze a tartozékokat
  Ehhez a géphez: Silhouette CAMEO® 3 a következő listában megtalálható tartozékok járnak. Kezdés előtt ellenőrizze le, hogy az összes tartozék rendelkezésre áll-e.
  Silhouette CAMEO® 3
  tápkábel
  USB kábel
  vágóalátét
  penge
  keresztvágó penge
  Amennyiben az alábbi listában felsorolt tartozékok közül hiányzik valamelyik, kérjük, írjon a support@silhouetteamerica.com e-mail-címre
 2. A szivacs és a ragasztószalag eltávolítása
  A gép használata előtt a kijelölt területekről távolítsa el az összes szivacsot és ragasztószalagot
 3. Csatlakoztassa a következőt: Silhouette CAMEO® 3
  Csatlakoztassa a következőt: Silhouette CAMEO® 3 a tápegységhez, ezután pedig dugja be a tápkábelt a konnektorba.

  Még NE csatlakoztassa az USB-t a számítógépéhez.
 4. Telepítse a következőt: Silhouette CAMEO® 3
  Emelje fel a Silhouette CAMEO® 3 fedelét és kapcsolja be a gép jobb oldalán megtalálható bekapcsoló gombbal.
  A gép képernyőjén végighalad majd a CAMEO 3 telepítőjén, hogy kiválaszthassa a kívánt nyelvet és az egyéb beállításokat.
 1. Töltse le a(z) Silhouette Studio® szoftvert
  A szoftver letöltésének elindításához kattintson számítógépének típusára alább: MEGJEGYZÉS: amennyiben a(z) Silhouette Studio® szoftver az előző Silhouette-gépére már telepítésre került, azt ajánljuk frissítse a szoftvert az itt megtalálható legújabb verzióra.
 2. Telepítse a(z) Silhouette Studio® szoftvert
  A letöltést követően FUTTASSA a szoftver telepítőjét és válassza ki az alapértelmezett telepítést a megadott lehetőségek közül.

  Ha a telepítés kész, elindíthatja a szoftvert. A szoftvert bármikor elindíthatja az asztalon létrehozott ikon segítségével:
 1. Nyissa meg a könyvtárat a szoftverben
  Menjen a szoftver könyvtár részlegébe (a szoftver jobb felső sarkában):

 2. Jelentkezzen be a könyvtárban Silhouette-fiókjába
  Ha szükséges, könyvtárának telepítéséhez jelentkezzen be Silhouette-fiókjába.

  MEGJEGYZÉS: az elsődleges telepítés során nincs szüksége internetkapcsolatra, a Silhouette Cloud könyvtár minden tartalma hozzáférhető és használható offline. A tartalom és a könyvtárstruktúra telepítése érdekében a Cloud egyszerűen összeszinkronizálja a könyvtárát az Ön összes eszközével.
 3. A következő: Silhouette CAMEO® 3 csatlakoztatása a számítógéphez
  Csatlakoztassa Silhouette-gépét számítógépéhez a dobozban megtalálható USB kábel segítségével az alább látható módon:

  Amennyiben a(z) Silhouette CAMEO® 3 be van kapcsolva és csatlakoztatásra került az USB kábel segítségével a számítógéphez, az ingyenes 100 képek automatikusan betöltésre kerülnek a könyvtárba.

  MEGJEGYZÉS: amennyiben a(z) Silhouette CAMEO® 3 gép számára készített különleges, ingyenes tartalom nem jelenik meg, kérjük, kapcsolja ki Silhouette-gépet és húzza ki az USB kábelt. Hagyja megnyitva a Silhouette Studio® könyvtárat. Ezután dugja vissza az USB kábelt a számítógépbe és a(z) Silhouette CAMEO® 3 gépbe, majd kapcsolja be újból a(z) Silhouette CAMEO® 3 gépet. Ezután a szoftvernek észlelnie kell a vágógépet és be kell töltenie az ingyenes könyvtár tartalmát.
 1. Látogasson el a Silhouette Design Store-ba a Silhouette Studio®-ban
  Menjen a Store részlegbe a Silhouette Studio®-ban (a szoftver jobb felső sarkában):

 2. Jelentkezzen be Silhouette-fiókjába a Silhouette Design Store-ban
  Kattintson a „Bejelentkezés” linkre a Store jobb felső sarkában:

 3. Regisztráljon az 1 hónapos INGYENES feliratkozásért
  Kattintson a Store tetején megtalálható „Feliratkozás és mentés” linkre:

  A „Feliratkozás kiválasztása” lehetőség alatt kattintson a „Tovább” gombra:

  Adja meg promóciós kódját a „Fizetéssel és számlázással kapcsolatos információk” részben és kattintson az „Alkalmaz” gombra:

  FONTOS: az egyedi promóciós kód akkor kerül Önnek e-mailben elküldésre, ha sikeresen regisztrálta CAMEO 3 gépét (az 1. lépés alatti utasítások szerint)

  Ha elvégezte a regisztrációt, Öné az 1 hónapos INGYENES Basic feliratkozás. Ezzel kap 25 $-t, hogy bármilyen tartalmat letölthessen a Silhouette Design Store-ból. A feliratkozás 30 napig érvényes. Az összes letöltött tartalmat megtarthatja, a feliratkozás lejárta után is.

  Jelen promóció lejárta után, dönthet úgy, hogy regisztrál egy újabb feliratkozásra vagy továbbra is a letöltött tartalmak után fizet.
 1. Kezdje el használni a következőt: Silhouette CAMEO® 3
  Telepítette és most már használhatja a következőt: Silhouette CAMEO® 3!

  Íme, néhány oktatóanyag segítségül a kezdéshez:


  Számtalan további anyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy megtanulja használni Silhouette-gépét. Lehet, hogy meg szeretné nézni a következőt:

  • Kezdje el használni a következőt: Silhouette CAMEO® 3: ez a praktikus útmutató számos gépet és szoftverfunkciót mutat be Önnek, valamint megtanítja, hogyan hozza ki a legtöbbet Silhouette-gépéből. Kattintson ide, hogy Öné lehessen egy példány most.
  • Silhouette forrásoldalak: a Pinteresttől kezdve, ahol lenyűgöző projekteket találhat, a videotartalmakkal ellátott Youtube-csatornán keresztül, a hetente új tartalmakat biztosító blogunkig, számos inspirációs forrással, valamint oktatóvideóval látjuk el Önt, hogy a legjobbat hozhassa ki Silhouette-gépéből.
 2. A(z) Silhouette CAMEO® 3 felhasználói útmutatójának beszerzése
  A(z) Silhouette CAMEO® 3 gép használatával kapcsolatos további információkért, kérjük, töltse le az alábbi útmutatót:

  Silhouette CAMEO® 3 Felhasználói útmutató
 3. A(z) Silhouette Studio® felhasználói útmutatójának beszerzése
  A(z) Silhouette Studio® szoftverrel kapcsolatos további információkért, kérjük, töltse le az alábbi használati útmutatót:

  Silhouette Studio® Manual
 1. Ellenőrizze le CAMEO 3 gépét
  A CAMEO 3 géphez ez a két verzió áll rendelkezésre: a Bluetooth® kiadás és a Standard kiadás.

  • A Bluetooth® kiadás azt jelenti, hogy a gép tartalmaz egy Bluetooth® adaptert, amely már telepítésre került. Ilyen modell az Egyesült Amerikai Államokban, Kanadában és néhány európai országban érhető el. A CAMEO Bluetooth® kiadás dobozának jobb alsó sarkában megtalálható a "Bluetooth-t® tartalmaz" jelzés.

   Amennyiben Bluetooth® kiadású géppel rendelkezel, kattints ide a Bluotooth beállításokért. Beállítást követően a CAMEO 3 képes lesz vezeték nélküli kommunikációra olyan számítógéppel, ahol a Bluetooth® engedélyezett (3.8 vagy nagyobb verziószámú Silhouette Studio® és Bluetooth 4.0 támogatottság szükséges)
  • A Standard Edition azt jelenti, hogy az Ön gépe Bluetooth-szal® kompatibilis, de nem tartalmaz Bluetooth® adaptert. Amennyiben nem az Egyesült Amerikai Államokban, illetve Kanadában tartózkodik, valószínűleg CAMEO 3 modellje Standard kiadás. A CAMEO Standard kiadás dobozának jobb alsó sarkában megtalálható a "Bluetooth® kompatibilis" jelzés.

  Amennyiben Standard kiadással rendelkezik és szeretne vezeték nélkül kommunikálni számítógépével vagy eszközével, amelyen engedélyezte a Bluetooth-t®, telepíthet egy Bluetooth® adaptert CAMEO 3 gépére.
 2. Szerezzen be egy Bluetooth® adaptert (kizárólag a Standard kiadás esetében)
  Amennyiben szeretne vezeték nélkül, Bluetooth-on® keresztül kommunikálni, egy külső gyártótól beszerezhet egy Bluetooth® adaptert (egyenként árusítva). Az adapternek a következő paramétereknek kell megfelelnie

  • Méret
   A javasolt adapter mérete nem haladhatja meg a fent megadott méreteket. Kisebb méretű azonban lehet.
  • Típus
   A Bluetooth® adapter chiptípusának CSR chipnek kell lennie.

   CSR8510 A10

   A más lapkakészlettel rendelkező Bluetooth adapterek nem működnek a CAMEO 3-al.
 3. Telepítse a Bluetooth® adaptert (kizárólag Standard kiadás esetén)
  Amennyiben beszerezte a Bluetooth® adaptert, telepítheti a CAMEO 3 felhasználói útmutatójának 12. oldalán megtalálható utasításoknak megfelelően.